Una dona talla el penis a un home per evitar una presumpta agressió sexual

0
9134
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Al voltant de les 12 de la nit d’ahir dilluns, una dona va tallar el penis a un home, els fets es van produir al bar Sibarita de la Barca de la nostra població.

Segons va denunciar la dona, treballadora del bar, quan es va personar a la comissaria de la policia local de forma voluntària, és que hauria patit, un intent d’agressió sexual per part del responsable del bar, ambdues persones no son parella.
La dona va actuar davant aquesta presumpta agressió sexual, seccionant el penis de l’home amb un ganivet.

L’home va ser traslladat a l’hospital de Bellvitge i a hores d’ara està en observació i recuperant-se, una vegada pugui declarar davant les acusacions de la presumpta agressió sexual, mossos d’esquadra, que estan investigant els fets, procedirà a la seva detenció i posada a disposició judicial acusat d’un delicte d’agressió sexual, ara mateix tant sols es coneix la versió de la dona.

La dona ha declarat als investigadors del cas que aquesta “no hauria estat la primera vegada que havia estat acosada pel seu cap”, i obligada a “mantenir relacions sexuals no consentides”, presumptes agressions anteriors que també seran investigades per Mossos d’Esquadra.

Mossos d’Esquadra van detenir la dona acusada d’un delicte de lesions i es previst que en breu passi a disposició judicial.

Publicitat