Operació contra un entramat criminal dedicat al tràfic de drogues

0
5731
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Sant Andreu s’ha llevat amb un dispositiu policial conjunt de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil, per desarticular un entramat criminal dedicat al tràfic de drogues, de tot tipus, no tan sols de marihuana.

Un operatiu que ha començat a les 06:00 del matí i que a hores d’ara s’han fet una desena d’escorcolls que afecten a tot Catalunya, tot i que la majoria d’escorcolls es concentren al Vallés Occidental i el Baix Llobregat, entre els escorcolls, tres s’han dut a terme a Sant Andreu de la Barca.

Restem pendents de la conformació de la quantitat de detencions que s’ha dut a terme a Sant Andreu.

Actualització 12:30
Segons ha pogut confirmar Sant Andreu TV de fonts policials, s’han dut a terme 11 entrades i s’han efectuat 15 detencions a les poblacions de Sant Andreu de la Barca, Hospitalet de Llobregat, Vilafranca del Penedès i Castellar del Vallès.

Publicitat