Finalitza la campanya de cribratge massiu a Sant Andreu

0
617
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Avui ha finalitzat la campanya de cribratge massius que s’estava duent  a terme des de principi de mes a Sant Andreu, l’espai cedit per l’ajuntament, el centre cívic de la plana ha estat el lloc escollit per Salut per poder dur a terme aquesta campanya.

En horari de 15:00 a 19:00 s’ha realitzat , a tots aquells que han volgut, majors de 16 anys, i fora de les patologies que ja hem explicat en anteriors noticies, el test d’antígens, un test que en uns quinze minuts ja es coneix el resultat.

Doncs bé, des del passat dia 1 fins avui dia 18 els sanitaris encarregats de dur a terme els testos, han realitzat un total de 1.316 proves detectant tan sols 12 casos positius asimptomàtics, el que significa un 0,91% dels testats.

Publicitat