Concurs de micro relats, intercanvi de libres o recitals poètics, la Diada de Sant Jordi torna a Sant Andreu

0
523
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Cartell Sant Jordi 2022

Sant Andreu torna a preparar tot un seguit d’actes per la celebració de la Diada de Sant Jordi.

La literatura serà l’eix principal del actes que ha preparat el consistori per celebrar el patró de Catalunya, durant el mes d’abril s’han programat diverses i variades activitats, com l’intercanvi de llibres, el concurs de microrelats o música en viu.

A les instal·lacions de la biblioteca Aigüestosses es podran portar llibres que ja s’hagin llegit i es podran canviar per d’altres que siguin nous per a nosaltres.

Un altre de les propostes és el, ja tradicional, concurs de microrelats o un recital poètic, així com la presentació de diversos llibres.

El gruix de les activitats tindrà lloc el dia 23 d’abril amb la representació de l’obra de teatre “una teràpia integra”, amb Àngels Gonyalons, Andrea Ros, Abel Folk i Roger Coma.

Una diada, el dia 23 d’abril, que la colla de diables de la nostra ciutat amenitzarà amb l’obra teatralitzada del Drac de Sant Jordi i un correfoc.

La plaça Font de la Roda, el diumenge dia 24 d’abril, serà l’escenari de la tradicional fira de Sant Jordi, una activitat que, paral·lelament, es podrà gaudir de la trobada de puntaires, un ball dels gegants o un taller de castells.

Un Sant Jordi que torna de nou a la normalitat pre-pandèmica

Publicitat