Laura Vilagrà (ERC), consellera de la presidència de la Generalitat, visitarà Sant Andreu

0
147
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Laura Vilagrà (ERC), consellera de la Presidència de la Generalitat  durà a terme una visita institucional demà divendres a Sant Andreu de la Barca.

Una visita, Vilagrà és la primera vegada que visita Sant Andreu de manera oficial, serà rebuda a l’Ajuntament de la ciutat per l’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba.

posteriorment la consellera es reunirà amb l’alcaldessa, això serà al voltant de dos quarts de dues de la tarda, per posteriorment, a la sala de plens, firmar al llibre d’honor de la ciutat, amb presencia dels regidors i regidores, l’acte oficial, finalitzarà amb una passejada des del consistori cap a la plaça Federico Garcia Lorca i l’entorn del teatre.

 

Laura Vilagrà
Nascuda a Santpedor l’any 1976.

És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Direcció Pública per ESADE.

Vinculada des de l’any 1999 a la política local, on va ser regidora a l’oposició del 1999 al 2003, consellera comarcal i posteriorment alcaldessa de Santpedor entre el 2003 i el 2015. També va ser diputada al Parlament de Catalunya entre el 2006 i el 2011 i actualment torna a ser-ho en l’actual XIII legislatura.

Secretària de Política Territorial i Medi Ambient d’Esquerra Republicana entre el 2008 i el 2009, posteriorment va ser gerent de la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella (AMPANS) i formadora externa de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques.

Delegada del Govern a la Catalunya Central els anys 2016 i 2017, fins al moment d’entrar com a diputada en l’actual legislatura va ser gerent del Consell Comarcal del Bages. També és sòcia d’Òmnium Cultural.

Publicitat