Podem i Comuns a Sant Andreu encara no han decidit si es presentaran junts a les municipals

0
237
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Encara que l’anunci que Comuns i Podem concorreran junts a les properes eleccions municipals a tot Catalunya, anunci que es va dura terme aquest passat dilluns pels portaveus de les dues formacions Joan Mena (comuns) i Lucas Ferro (Podem), no es del tot correcte.
A Sant Andreu de la Barca, segons hem pogut confirmar per l’actual portaveu de Podem, Isabel Marcos, ambdues formacions encara estan en negociacions i no hi ha res tancat al respecte.
Les xifres que van obtenir presentant-se per separat a la nostre ciutat, Podem 1.035 (2 regidors) i Cat en Comú 380 (0 Regidors), si sumem les dos formacions, aquestes s’haurien mantingut en dos regidors, no s’hagués millorat el resultat.

Publicitat