Fracàs del “market place” creat fa dos anys a Sant Andreu de la Barca

0
1054
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Fracàs dos anys desprès de la seva posada en marxa de la que hauria de ser l’eina per poder competir amb el “macro comerç online”, així la definia el regidor de promoció econòmica, Juan Pérez, com diem dos anys desprès del seu inici, el market place és un fracàs, la plataforma online on la ciutadania pot comprar en diferents botigues adherides al servei i rebre-ho en una sola comanda directament a casa, s’ha demostrat que no funciona.

El consistori va destinat una partida de 30.000 euros per poder subvencionar les fotografies dels 100 primers articles de cada botiga que s’adherís, així com també la comissió per venda que s’enduia la plataforma, “fins finalitzar la partida”, Pérez va quantificar entre 100 i 150 comerços els possible beneficiaris de l’ajut del consistori, que en aquest cas l’ajuntament “fa de palanca” entre l’empresa que presta el servei i els comerços que es vulguin adherir.

Durant la presentació per part de l’ajuntament, el juny de 2020, on van assistir una trentena de comerços, el regidor de promoció econòmica, Juan Pérez, va dir que “tots els comerços que van assistir van sortir molt convençuts que realment és un eina potent”

Dos anys després, tant sol s’han adherit 19 comerços, encara estan a la web, una web sense actualitzacions visibles, com exemple, comerços que ja no existeixen i continuen oferint productes o negocis que es publiciten sense oferir cap producte, altres negocis adherits en dos anys no han realitzat ni una sola venda.

La plataforma del market place, es una empresa privada, Aprop Online SL, ubicada a Cornellà de Llobregat, el model de negoci d’aquesta empresa és el de la creació de markets place arreu de diferents ciutats.

Publicitat