24 persones fan ús, de mitjana per dia, dels refugis climàtics de Sant Andreu des de dimecres passat

0
1200
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Imatge: Protecció Civil SAB

L’onada de calor ha fet que s’hagués d’activar el pla de prevenció i contingència a Sant Andreu de la Barca, un pla que inclou l’obertura de refugis climàtics.

A Sant Andreu de la Barca s’han obert dues localitzacions per poder assistir, a qui ho necessités, oferint un lloc fresc per poder passar les hores de més calor.

Des de la seva activació, el passat dia dimecres dia 13 de juliol, han passat, segons dades facilitades per l’ajuntament, una mitjana de 20 persones/dia pel Casal de la Gent Gran i 4 persones /dia pel Teatre Núria Espert.

Aquest mateix matí el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha confirmat que totes les mesures preses de prevenció i contingències es mantindran, com a mínim, fins divendres a les 00:00 hores, arribat el cap de setmana i veient com evoluciona la meteorologia, es prendran les decisions de cara al cap de setmana i dies posteriors.

Agents rurals ja han fet públic el mapa de risc d’incendi per demà dimarts, Sant Andreu (Baix Llobregat)  es manté en nivell 3, el risc més elevat

El control dels accessos, que es totalment gratuït, ha esta coordinat per Agents Cívics Voluntaris de Protecció Civil i personal de l’ajuntament.

Publicitat