L’ajuntament pren mesures de suport als afectats per l’incendi a l’aparcament del carrer Riera Canal/ Doctor Vila

0
920
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’ajuntament ha fet públic fa uns minuts tot un seguit de mesures de suport als afectats per l’incendi que es va produir abans d’ahir a l’aparcament del carrer Riera Canals i Doctor Vila.

L’incendi ha afectat la mancomunitat de veïns que hi ha a aquest emplaçament, on hi ha cinc comunitats, i que dona als carrers del Doctor Vila i de la Riera Canals.

En total són 83 famílies afectades, que no poden fer servir l’aigua per la situació en que han quedat les canonades de l’edifici.

Arran les reunions dutes a terme entre els veïns i el consistori, s’ha establert un protocol d’emergència que passa per habilitar cabines sanitàries, amb urinaris i rentamans, al carrer Doctor Vila, i les famílies afectades podran fer servir les dutxes del complex poliesportiu de l’Onze i les del poliesportiu Josep Pla. En aquest cas es podran fer servir de 18 hores a 22.30 hores, quan no hi ha activitat lectiva al centre.

L’estacionament regulat dels carrers Sant Felip Neri i Guatemala serà lliure per als afectats pel sinistre.

Algunes de les famílies amb necessitats especials tindran allotjament d’emergència a hotels de la ciutat.

Així mateix , des de l’ajuntament ha confirmat que, tècnics municipals col·laboren amb els representants de les comunitats i els pèrits de les seves companyies d’assegurances per provar de fer una obra provisional que permeti utilitzar el servei de subministrament d’aigua fins que es faci l’obra definitiva, d’una envergadura important.

A les comprovacions que s’han fet s’ha determinat que l’estructura de l’edifici no està afectada.

 

 

Publicitat