L’escola Àngel Guimerà i l’institut Sant Andreu duen a terme un simulacre d’incendi evacuant a tot l’alumnat

0
922
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Durant els mesos d’octubre i novembre els centres educatius de la ciutat, des d’escoles bressol fins instituts, estan duent a terme simulacres d’evacuació.

Avui dijous s’ha realitzat a l’escola Àngel Guimerà i a l’institut Sant Andreu, amb l’objectiu d’analitzar la resposta en cas, per exemple avui, d’un incendi.

Avaluar, sistemes d’alarma, actuació de cada actor implicat, resposta dels serveis d’emergències, així com que els alumnes sàpiguen on han de dirigir-se de la zona segura una vegada fora de l’escola, és el que han practicat durant l’exercici d’avui.

Els simulacres es fan un cop l’any i serveixen per poder corregir possibles deficiències que podrien afectar a la resposta en cas real i així es poden minimitzar els riscos personals.

Policia local ha participat en el simulacre i ara amb l’informe final, si escau, s’afegiran, o no, noves mesures de seguretat.

Publicitat