La vacunació contra el coronavirus continua a Sant Andreu, ara és el torn de la Residència Gerard Manresa

0
943
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La vacunació contra el coronavirus continua a Sant Andreu de la Barca, si la primera residencia en vacunar-se va ser Nostra Senyora, ara li ha tocat el torn a un altre residencia verda (sense cap resident positiu) en aquest moment, Gerard Manresa (Sol Ponent).
A primera hora de dijous l’equip de Salut arribava a la residencia per efectuar la vacunació de la primera dosis de la vacuna de Pfizer Biontech.

Actualment a la residencia hi han 71 residents, dels quals 68 han consentit vacunar-se, i dels 54 treballadors, 34 son els que han consentit que se’ls vacuni

El primer resident vacunat ha estat el Felipe Simó de 82 anys i el primer treballador ha estat el Jordi Archs de 53 anys.

Des de la residencia expliquen com ha anat el procés des de la comunicació fins avui, dia de la vacunació, ho detalla el seu director tècnic el Victor Valhondo

“El passat dia de 22 de desembre arribava la comunicació de l’inici de vacunació prevista pel 28 de desembre. Per poder vacunar és necessari el document de consentiment i es va fer arribar per signar a tots els familiars responsables de les persones ateses, als residents atesos i a tot el conjunt de professionals. Aquests consentiments es van fer arribar a Salut  el dia 24 de desembre a l’espera de confirmació del dia en que es produiria la vacunació. Hem de dir que la vacunació ha arribat 9 dies després de l’inici de la campanya de vacunació però en el nostre cas s’ha produït en la data comunicada i confirmada pel Tècnic de referència del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Aquest matí (dijous 7 de gener), el personal enviat per Salut, després de realitzar el protocol d’accés a la Residència (control temperatura, signatura document responsabilitat i EPI) ha validat els llistats de consentiment i han procedit a administrar de forma sistemàtica i ordenada les vacunes a les persones ateses i als professionals. La primera dosi de la vacuna que estava prevista en dos grups de professionals finalment s’ha administrat a tot el conjunt de professionals a vacunar.

De moment no ha aparegut cap símptoma o efectes secundaris en persones ateses i/o professionals.

La segona dosi s’administrarà una vegada transcorreguts 21 dies.

Hores d’ara s’ha administrat la primera dosi a totes les  persones ateses i professionals previstes per avui.”

Publicitat