Fem Sant Andreu vol incorporar la perspectiva de gènere en l’urbanisme de la ciutat

0
564
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Durant el proper ple ordinari municipal del mes de gener, Fem Sant Andreu presentarà un moció per debatre la incorporació de la perspectiva de gènere a l’urbanisme de la ciutat.

Per això serà necessari dur a terme un diagnòstic de l’actual urbanisme de la ciutat, en el que, per com exposa Fem Sant Andreu, poden ser “carrers apartats, els de difícil accés o els que tenen poca o nul·la il·luminació, entre altres situacions” i això pot ser percebut com a “crítics per a les dones i on se senten vulnerables”.

La coalició municipalista creu que la regidoria d’urbanisme s’ha d’implicar “per incorporar noves mesures que garanteixin la seguretat de les dones a les vies públiques”.

Una vegada dut a terme aquest diagnòstic, en el que Fem Sant Andreu creu que ha de ser elaborat conjuntament, i de forma transversal, entre les regidories d’urbanisme, igualtat i la ciutadania, es podria aconseguir millorar els punts identificats que actualment “impedeixen que les dones gaudeixin de l’espai públic de Sant Andreu de la Barca amb total llibertat i seguretat”.

Publicitat