Sant Andreu es queda fora de l’anunci fet, per la Conselleria de Salut, de construccions de nous CAP al Baix Llobregat durant els propers quatre anys

0
494
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El Conseller de Salut, Manel Balcells, ha anunciat aquest mati, durant la visita que ha fet a Sant Feliu de Llobregat, que el departament construirà sis CAP al Baix Llobregat en els propers quatre anys, cap dels anunciats serà a Sant Andreu de la Barca, obviant així les demandes que es porten fent en els darrers anys, des de la ciutat, per millorar l’atenció primària.

Dels anunciats 3 centres són de nova creació, a Sant Boi de Llobregat, Gavà i Castelldefels, i els altres 3 substituiran els edificis actuals del CAP Rambla de Sant Feliu de Llobregat, del CAP Disset de Setembre del Prat de Llobregat i del consultori local de La Palma de Cervelló. A més, el Departament executarà obres d’ampliació al CAP Sant Just Desvern i traslladarà el CUAP de Cornellà de Llobregat a una nova ubicació més àmplia.

Encara que ha dit, sense especificar les poblacions que “avança en els treballs per materialitzar més inversions en altres municipis de l’entorn.”

Publicitat