Ignasi Jorba i Aina González, guanyadors de la XXIX edició del DH de Sant Andreu

0
327
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: FacundoVR

Ignasi Jorba, corredor santandreuenc es va proclamar, per primera vegada, guanyador del DH de Sant Andreu, així com la també corredora local Aina González va guanyar en la categoria femenina.

Ahir diumenge 12 de març es va celebrar una nova edició del descens, ja la XXIX.

Si la jornada del dissabte començava amb unes condicions una mica adverses pel fort vent, diumenge va ser ideal per a la disputa de la carrera.

Els temps marcats en les classificatòries feien presagiar de nou una final disputada en la categoria d’Elit Masculí.

El temps a batre cada vegada era menor a mesura que baixaven els corredors, fins que el local, Ignasi Jorba, va travessar meta amb un temps d’1.46.60, rebaixant en gairebé 10 segons el seu propi temps de la classificatòria.

Va superar per 2.68 el temps marcat pel també corredor local Adrián González, que seria el segon classificat ja que d’Ignasi Jorba no va ser superada per cap de la resta de corredors que faltaven per baixar.

El podi en Elit Masculí el van completar Adrián González, Dani Tell en tercera posició, l’incombustible i vencedor de la passada temporada Iván Oulego, i Mariano Mari, en quarta i cinquena posició respectivament.

En Elit Dones la batalla va estar molt més disputada que en Masculí. Si en les classificatòries Aina González va marcar el millor temps amb un marge de tan sols 0.13 segons sobre Zoe Zamora, la resta de les corredores estava a gairebé 10 segons de diferència.

En la final els temps van ser gairebé calcats ja que la diferència entre ambdues va ser de tan sols per 0.15 segons.

Els vencedors de la resta de categories van ser Ton Rusiñol en Júnior Masculina, Kira Zamora en Júnior Femenina, Oriol Cuadrat en Cadet Masculina, Laura Márquez en Cadet Femenina, de nou el rider local Pasqual Canals el Màster 30 Masculina, Elisabeth Guillén en Màster 30 Femenina, Manel Arasa en Màster 40 Masculina, Manon Hooijschuur en Màster 40 Femenina, Jacobo Santana en Màster 50 Masculina i Antoni Prat en Màster 60 Masculí.

Publicitat