Fem Sant Andreu amplia la coalició

0
200
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La coalició municipalista, Fem Sant Andreu formada, fins dissabte, per Esquerra Republicana i Vecinos por el Cambio, amplia sigles, des de dissabte s’afegeix la, també formació d’esquerres, Esquerra Unida i Alternativa.

Un acte, el de firma d’acord, que es va dur a terme al casino de la ciutat, amb aquesta acció es pretén ampliar l’espectre de possibles votants de cara a les eleccions municipal, el proper 28 de maig.

En un nota de premsa, feta pública avui dilluns, Fem Sant Andreu afirma que amb aquest acord “s’assoleix un gran front d’esquerres” i ambdues parts indiques que deixen al marge les sigles “per treballar per un projecte 100% municipalista”.

La signatura va tenir com a protagonistes al president de la secció local d’ERC, Xavier Llaves, i el coordinador general d’EUiA, Jesús Sanz, la mateixa nota no indica si cap representant de la mateixa coalició, Vecinos por el Cambio, va signar l’acord, encara que si van estar presents.

Publicitat