El pavelló de gimnàstica esportiva s’estrenarà al maig

L’Ajuntament cedeix l’ús a Sabarca Gimnàstic Club

0
330
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Ana Alba, alcaldessa de Sant Andreu i Jorge Ruiz, President de Sabarca Gimnàstic Clulb

Les gimnastes del Sabarca Gimnàstic Club estrenaran les noves dependències que s’han construït annexes al poliesportiu l’11 el pròxim més de maig.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, i el president de l’entitat, Jorge Ruiz, han signat aquest matí de dimarts el conveni de cessió de les instal·lacions.

El nou pavelló de gimnàstica ha comptat amb un pressupost de més de 400.000 euros i té una superfície de 600 metres quadrats.

L’alcaldessa ha recordat que “les noves instal·lacions s’han dibuixat i construït amb la col·laboració de l’entitat, pel que compleix els seus requisits per la pràctica esportiva”.

De la seva banda, el president de l’entitat ha explicat que durant els pròxims dies es faran les adequacions de l’espai necessari i que es previst que els esportistes puguin començar a utilitzar les instal·lacions durant el mes de maig.

El pavelló té l’espai reglamentari per col·locar tots els aparells de competició dels que disposa l’entitat, que té uns 200 integrants.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Publicitat