El PSC del Baix Llobregat aprova per unanimitat les candidatures per a les eleccions municipals

357 dones (50,71%) i 347 homes (49,29%) formaran part de les candidatures socialistes de les 30 ciutats i pobles de la comarca

0
271
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat ha aprovat aquest dilluns a Sant Joan Despí per unanimitat les candidatures per a les eleccions municipals. En aquest sentit, un total de 704 veïns i veïnes -357 dones (50,71%) i 347 homes (49,29%)- formaran part de les candidatures socialistes de les 30 ciutats i pobles de la comarca.

Segons el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, són unes llistes “guanyadores, paritàries, feministes, intergeneracionals, que aposten pel jovent (un 16% són més joves de 35 anys), que combinen l’experiència amb la incorporació de noves persones, i que són representatives de la diversitat social i política existent.

Poveda també ha volgut subratllar que una quarta part dels integrants de les llistes siguin independents: “Som el gran partit d’esquerres del Baix Llobregat i justament per això obrim les nostres portes a totes aquelles persones progressistes que volen treballar per millorar els seus respectius municipis.

El primer secretari de la federació socialista ha afegit que “les i els socialistes del Baix Llobregat sortim a guanyar aquestes eleccions perquè som l’única garantia que els pobles i les ciutats avancen i prosperen. Avui aprovem candidatures que representen els municipis petits i grans; candidatures que simbolitzen el nostre compromís en la defensa de l’interès general i la protecció de la majoria social. N’hi ha d’altres que fan moltes proclames i promeses, però nosaltres portem més de 40 anys treballant pel benestar de la ciutadania amb polítiques públiques concretes i sense fer soroll. El nostre compromís amb les veïnes i els veïns és clar: seguir creant activitat econòmica i llocs de treball de qualitat; construir més habitatges pels joves; millorar els espais públics; reforçar la seguretat; impulsar més mesures en l’àmbit de la sostenibilitat; i consolidar les polítiques d’igualtat i d’atenció a la ciutadania.

Publicitat