Ja es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions generals del 23 de juliol

0
163
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Des d’aquesta setmana es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. Les persones interessades tenen fins al 13 de juliol per sol·licitar-ho i es pot realitzar de forma presencial a qualsevol oficina de Correus o telemàticament amb un certificat electrònic a través del web de Correos.es.

D’altra banda, la data límit per a votar per correu una vegada tramitada la sol·licitud serà el 19 de juliol (inclòs). Un cop queda registrada la petició i l’Oficina del Cens Electoral hagi admès la sol·licitud de vot per correu, ja no es podrà votar de manera presencial a la mesa el 23 de juliol.

Més informació al web https://www.correos.es/es/es/particulares/para-el-ciudadano/voto-por-correo

Publicitat