Les formacions polítiques valoren l’acord de govern entre Fem Sant Andreu i ECP

0
214
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Avui s’ha presentat l’acord de govern entre les formacions polítiques de Fem Sant Andreu i En Comú Podem, un acord programàtic que dona a l’actual govern majoria absoluta al plenari per aquesta propera legislatura.

Per Fem Sant Andreu l’acord “reforça un govern fort, estable, de canvi, d’esquerres i de progrés que és el que les santandreuenques i els santandreuencs van votar a les eleccions municipals del 28 de maig. A més d’aquest pacte, mantenint la mà estesa, tal i com vam dir el passat 17 de juny durant el ple de constitució del nou ajuntament, a tots els partits que vulguin tirar endavant accions pel bé comú de Sant Andreu de la Barca” per Isabel Marcos d’En Comú Podem “l’objectiu és impulsar polítiques socials, comunitàries, ambientals i econòmiques per garantir un futur sostenible i inclusiu i per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca, amb un clara vocació de servei públic, un enfocament de proximitat i una manera de fer política transparent, honesta, transversal i equitativa que posi les persones, les seves necessitats i la participació de la ciutadania i d’entitats al centre de la política del municipi”

La resta de formacions polítiques també han valorat aquest acord de govern, Juan Pablo Beas, (PSC), “Des del PSC volem expressar el nostre respecte als acords als que puguin arribar altres forces polítiques. El vot favorable a la investidura de En Comú Podem que va fer alcalde a Giribet ja va mostrar que hi havia un pacte. Podem és qui ha de valorar si aquest pacte es fidel al seu electorat i allò que va expressar durant la campanya i en el passat mandat. Nosaltres continuarem fent una oposició ferma, responsable, d’esquerres, valenta i fidel als nostres valors i idees.”

Antonio López (VOX), “Si l’esperit d’ERC (Fem) i de Comuns és aquest, que ens es sorprenguin quan parlem de govern comunista. No d’esquerres, transformador, progressista, no: comunista.“ i continua dient que “No secundarem ni projectes en els quals ni se’ns ha informat, ni acords que suposin augment de la despesa política per a alimentar la política del quiosquet ideològic, digui’s LGTBI, digui’s feminista, digui’s separatista”.

Per Felipe del Val (SOM), “com SOM, no ens pren de sorpresa pel suport ja rebut en la investidura. Per part nostre no hem pogut pactar perquè teníem unes línies vermelles molt fermes que no podíem passar i entenem que malgrat negociar el pacte era tremendament complicat.

Des del respecte desitgem que aquest est pacte sigui per al benefici de Sant Andreu de la Barca

Com SOM, col·laborarem en tot el que sigui possible a l’ajuntament per ajudar a construir un Sant Andrés de la Barca diferent, amb un canvi real.

Tenim la important tasca també de col·laborar, però alhora observar que es compleixin totes les promeses que estan en els programes electorals.”

Sonia Aranda (PP), creu que “Des del Partit Popular de Sant Andreu de la Barca, i sense conèixer els detalls de l’acord, esperem que prevalgui el respecte a la Constitució, al Govern d’Espanya i a la Llei.

Aquesta estabilitat que li dona l’extrema esquerra al govern municipal no serveixi per a desemparar als que creiem i defensem la unitat d’Espanya”.

Publicitat