El PSC denuncia que l’equip de Govern “incompleixi els seus compromisos”

0
197
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El PSC, mitjançant una nota de premsa, ha denunciat que l’actual equip de govern incompleix els seus compromisos, segons els socialistes “els sous del nou equip de Govern augmenta en un miler d’euros la despesa que es feia fins ara”

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, explica en la seva nota de premsa que  lamenta “l’incompliment dels compromisos anunciats per l’actual equip de Govern, que havia assegurat que es rebaixaria el sou. “

El portaveu del grup municipal del PSC, Juan Pablo Beas, ha manifestat que “lluny de rebaixar-se el cost per als ciutadans, aquest s’incrementa en un miler d’euros si el comparem amb el de l’anterior equip de Govern”.

Ja que pels socialistes “el fet que el nombre de regidors que tenen dedicació a l’Ajuntament, ja sigui total o parcial, s’hagi incrementat fins arribar als 10 fa que el cost d’empresa pel consistori sigui més elevat, ja que, a més dels sous s’han de pagar despeses com ara les quotes a la seguretat social”.

El PSC diu que “Sumades les dedicacions parcials i totals la despesa és de 558.000 euros mentre que la del govern anterior era de 557.000 euros.”

S’atribueixen una dedicació de manera que es garanteixen un sou fix”, ha dit el líder de l’oposició, que també ha lamentat la manca de relació, consens i diàleg del Govern municipal amb el partit majoritari de l’oposició.

Juan Pablo Beas ha dit que “ens entristeix que en un tema com aquest no hagin volgut dialogar i consensuar desatenent la seva oferta de mà estesa i menyspreant l’experiència de govern d’aquest grup de l’oposició” i també ha denunciat que “on si que es fa una rebaixa significativa (18%) és en l’aportació als grups municipals de l’oposició, amb la voluntat de debilitar-nos, castigar-nos i penalitzar-nos”.

“Acceptem sense problemes aquesta baixada, encara que pensem que voler debilitar a l’oposició és atacar frontalment la democràcia”, ha dit Beas.

El grup socialista va dir que al Ple que l’any 2021 “Fem Sant Andreu (ERC) va defensar que l’alcalde de la ciutat cobrés 30.000 euros l’any, el tram mig-baix del que estableix la llei, i dos anys després han incomplert aquesta promesa i el sou de l’alcalde és de 52.000 euros”.

Els socialistes també van demanar a l’alcalde que expliqués “com rebaixaria els sous dels polítics en 500.000 euros, tal i com ell mateix va assenyalar en declaracions a l’emissora municipal, dada que és absolutament incorrecta.”

Publicitat