PSC i En Comú Podem lamenten el traspàs del Joan Lladó i reconeixen la seva implicació social a la ciutat

0
148
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

A primera del matí ens assabentàvem del traspàs, ahir dissabte, del Joan Lladó, a l’edat de 82 anys. Lladó, santandreuenc implicat en el teixit associatiu de la ciutat i persona estimada va ser el fundador de l’entitat Mar Endins.

Missatges de condol i escalf són els que s’estan rebent via xarxes socials, també formacions polítiques com el PSC i En Comú Podem han reaccionat a la notícia.

Des del PSC expressen el “dolor davant la pèrdua de Joan Lladó, un santandreuenc que ha estat un exemple d’estima i compromís amb la ciutat. Volem agrair-li la magnífica tasca que ha desenvolupat durant tota la seva vida al teixit social, cultural i associatiu del nostre poble. Un gran home que tots estimem. Volem també enviar el nostre escalf i condol a la seva família i amics.”

També des d’En comú Podem lamenten profundament la defunció del Joan Lladó i “volem mostrar les nostres condolences a la família i amics”.

Amb la seva marxa, segueix el comunicat “no sols perdem a un bon veí sinó també a una gran persona i a un activista social sempre preocupat, compromès i implicat per millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables especialment la vida de les persones migrades que arriben de mar endins, de “Mar Endins”.

La família ha informat que la cerimònia d’acomiadament serà demà a les 17:00 hores a l’església de Sant Andreu

Publicitat