Policia local deté a dos homes, un d’ells va mostrar una arma de foc real

0
273
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Ahir dijous, policia local va rebre un avís, a primera de matí, on se’ls avisava que un home havia exhibit un arma de foc davant una noia, a hores d’ara no es té clar quines haurien pogut ser les intencions d’aquesta acció, no es descarta cap.

Policia local va desplaçar diverses unitats al lloc, i va localitzar el vehicle en el que anaven dos homes, que podrien coincidir amb els de l’avís.

Segons testimonis dels fets, han confirmat a Sant Andreu TV, que en el moment de veure’s identificats ambdós homes fugen a la carrera i s’inicia una persecució fins al carrer Penedès, moment en el qual s’intenta neutralitzar a un dels dos homes, el que portava la pistola de foc real, l’altre ja havia estat detingut i emmanillat minuts abans, veïns que van presenciar els fets expliquen que l’acció de la policia local va “proporcionada però contundent”, i creuen que “la rapidesa de l’actuació policial va evitar mals majors”.

El dos detingut, no són veïns de Sant Andreu, van ser traslladats a dependències policials i posteriorment va ser transferida la seva custodia al cos de mossos d’esquadra.

Les investigacions han quedat obertes per confirmar o descartar que aquest fet estigui relacionat amb el que es va produir dissabte, on els ocupants d’un vehicle van efectuar un tret a una façana del carrer Sardana.

 

 

Publicitat