Els cabells d’una nena queden enredats en la reixa d’un succionador de la nova piscina de Can Salvi

Ensurt aquesta tarda a la piscina d’estiu de Can Salvi

0
289
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: arxiu

Al voltant de tres quarts de vuit de la tarda saltaven les alarmes a la nova piscina d’estiu de Can Salvi, a una nena se li han quedat enredats dels cabells en la reixa d’un succionador que la instal·lació té instal·lat a la piscina.

Segons ha pogut saber Sant Andreu TV de testimonis directes del moment, els crits de socors, de diverses persones que es trobaven a la piscina, han fet que la socorrista actues de forma ràpida, ajudada per dos santandreuencs que han col·laborat també en el rescat de la nena, aconseguint desenredar els cabells de la reixa.
Per sort la ràpida actuació de les tres persones ha fet que tot quedes en un ensurt i l’han pogut treure de l’aigua de forma ràpida, la nena no ha perdut el coneixement en cap moment.

L’ajuntament ha activat el protocol de revisió.

Segons ens ha informat l’ajuntament, les màquines del jacuzzi es pararan per revisar la part tècnica, la piscina es podrà fer servir però sense funcionar les màquines.

Aquest seria el segon incident destacable que es produeix aquest estiu a les mateixes instal·lacions, el passat 17 de juny va ser el primer amb un ofegament no mortal d’una nena de 4 anys

Publicitat