El 14 de setembre es provarà el sistema d’enviament de missatges d’alerta de Protecció Civil Catalunya

0
213
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Protecció Civil Catalunya ha informat que el 14 de setembre vinent tots els telèfons mòbils intel·ligents que es trobin en algun dels quatres sectors de la Vegueria de Barcelona, rebran un missatge de prova del sistema d’alertes de Protecció Civil de la Generalitat.

Tots els telèfons mòbils que estiguin a la zona, encara que els duguin persones que estan de pas per carretera o ferrocarril, rebran el següent missatge de text: “Prova d’alerta de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. No truquis al 112, és una prova. En una emergència real rebries instruccions per protegir-te”. El missatge s’enviarà en català, castellà i anglès.

Sector i horaris de recepció del missatge de d’alerta
Sector 1.- 10 hores: Vallès Oriental, Maresme, Sant Adrià del Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet
Sector 2.- 11 hores: Barcelona
Sector 3.- 12 hores: Vallès Occidental
Sector 4.- 13 hores: Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat

Amb l’objectiu de valorar el funcionament del servei , Protecció Civil demana a la ciutadania que enviï, una vegada hagi passat l’enviament dels missatges un formulari d’enquesta amb un breu qüestionari.

Mapa de Vegueries de Catalunya
Tutorial per configurar els mòbils per rebre alertes de protecció civil Catalunya

Publicitat