Sant Andreu activa en fase d’alerta el pla d’emergències pel risc de fortes ventades, el DUPROCIM

0
239
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Les ventades que estem patint durant aquest dissabte i la previsió de l’elevat risc que aquestes continuïn durant les hores vinents, ha fet que l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca hagi constituït el comitè d’emergències per fer un seguiment acurat de la situació.

Així mateix protecció civil de Sant Andreu de la Barca ha activat el DUPROCIM en fase d’alerta.

Les principals mesures previstes de moment són:

Vigilància a les zones forestals, als accessos escolars, a les instal·lacions esportives, i als parcs, així mateix des de protecció civil es recomana no dur a terme activitats esportives a l’aire lliure, no romandre en parcs i jardins, no accedir a zones forestals i no acostar-se a tanques, elements publicitaris o d’altres que siguin inestables.

Publicitat