Afectacions de trànsit dimarts vinent durant la construcció d’un pas elevat a l’Avinguda Sant Andreu

0
279
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: Aj. SABARCA

Aquesta setmana es faran les obres per a la construcció d’un pas elevat a l’avinguda de Sant Andreu, una de les vies amb més trànsit de la ciutat.

Es previst que els treballs per a la construcció del pas de vianants elevat es facin dimarts i es perllonguin durant tota la jornada.

Com a conseqüència d’aquests treballs es modificarà la circulació i es passarà dels quatre carrils actuals a dos, un per cada sentit de la marxa.

D’aquesta manera s’evitarà tallar el trànsit d’aquesta via durant les obres i, un cop finalitzades, es restablirà la circulació habitual.

La construcció del pas de vianants elevat augmentarà la seguretat de vianants i de conductors.

Aquesta és una de les vies més transitades per vehicles de la ciutat, ja que és l’accés i la sortida principal de Sant Andreu de la Barca, i també per vianants, ja que connecta el nucli urbà amb el polígon industrial.

Amb el nou pas de vianants elevat es trauran els elements per reduir la velocitat dels cotxes, minimitzant d’aquesta manera els sorolls.

Publicitat