Els embassaments del sistema Ter-Llobregat superen el 16% de capacitat

0
318
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Segons l’informe diari de l’ACA, l’Agència Catalana de l’Aigua, els embasaments del sistema Ter-Llobregat, Sau, Susqueda Baells, Llosa del Cavall i Sant Ponç , han superat, per poc, el 16% de la seva capacitat, concretament l’ACA els situa al 16,5%,  l’acumulació total dels embasaments és de 98,24 hectòmetres cúbics dels 612,07 possibles.
Recordem que el govern va activar l’emergència per sequera en baixar dels 100 hectòmetres cúbics, si la xifra pugés dels 100 hectòmetres cúbics, i hagués la previsió de manteniment, o augment, el govern és podria replantejar modificar les condicions de l’emergència per sequera.

Publicitat