L’Ajuntament netejarà, demà dimecres, l’aparcament interior del centre comercial Atrium

0
649
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’ajuntament de Sant Andreu de la Barca executarà la neteja de l’aparcament interior del centre comercial.

Un aparcament que en l’actualitat està en pèssimes condicions higièniques per la brutícia acumulada.

La propietat és definida per què “fins que no es faci efectiu el projecte de reparcel·lació, la zona de l’aparcament interior pertany a SEPES, Entidad Estatal del Suelo, ja que és el recorregut de l’antic Canal Sedó. En el projecte de construcció del Centre Comercial Atrium es va fer aquest vial i aparcament.”

La neteja de la qual es farà càrrec l’ajuntament, es per què “el projecte de reparcel·lació preveu que aquest vial i aparcament sigui propietat de l’Ajuntament, ja que es va preveure com si es tractés d’un carrer. I, per tant, un cop acabat el procés de reparcel·lació, aquest vial en principi serà públic. Per aquesta raó aquest espai no pertany a cap de les dues comunitats de propietaris de l’Atrium.”

El consistori ha confirmat a Sant Andreu TV que, l’espai a netejar, com que no perteny a cap de les dues comunitats de propietaris corresponents als dos edificis, i el SEPES no haver rebut cap comunicació, en mandats anteriors, d’instar-los a netejar l’espai i una vegada se li va comunicar, per no allargar el procés i entenent que és un ens públic que ha de seguir un procés lent de contractació, l’ajuntament ha decidit fer la neteja per part de l’empresa de neteja viària que presta el servei al municipi.

Des de la regidoria corresponent confirmen que per part del SEPES, una vegada rebuda la notificació de demanda de neteja, la resposta va ser ràpida i amb molta predisposició, pels temps de l’administració per poder dur a terme una neteja com la que s’iniciarà demà al matí, ha fet que l’ajuntament faci el primer pas.

Una neteja que durà a terme URBASER, aquesta ,en estar en període de Setmana Santa, ha reestructurat els serveis habituals i això no generarà un cost extra per les arques de la ciutat.

L’aparcament romandrà obert com fins ara, però en les setmanes vinents es procedirà al tancament dels locals que no tenen servei avui en dia, i molt probablement l’aparcament interior es tancarà durant la nit.

Publicitat