El santandreuenc, Jordi Morales, classificat pels jocs paralímpics de París 2024

0
158
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

En l’Obert de Polònia de Tennis taula, celebrat en Wladyslawowo del 26 al 29 de març, la delegació espanyola ha tancat la seva participació amb resultats notables, marcant l’últim torneig abans del tancament del rànquing de classificació per als Jocs Paralímpics de París 2024.

Jordi Morales,
Foto: RFETM

En la classe 7, Jordi Morales va ser eliminat en quarts de final pel suec Sam Carl Gustafsson. No obstant això, el santandreuenc si va aconseguir la classificació per dobles. Morales, en parella amb el brasiler Israel Pereira, es va proclamar campió després d’imposar-se en partits des de quarts fins a la final, assegurant la seva plaça per als Jocs Paralímpics de París 2024 en la modalitat de dobles, gràcies a ampliar l’avantatge que ja tenia abans d’aquest torneig. Morales i Pereira van guanyar en quarts de final a la parella formada per Muller/Levi 3-1; en semifinals, a la dupla francesa Messi/Dourbecker, per 3-2; i en la final, a Despineux/Magnussen, per 3-2.

Després d’aquest torneig, Espanya compta provisionalment amb vuit esportistes dins del tall per rànquing per als Jocs Paralímpics de París 2024. La llista oficial de classificats serà publicada dilluns que ve 1 d’abril, moment en el qual es confirmaran les places definitives per a aquest important esdeveniment esportiu.

Publicitat