Set anys de presó per la dona que va tallar el penis al propietari del Bar El Sibarita de la Barca

0
787
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La dona que va tallar el penis al propietari del Bar El Sibarita de la Barca, el 31 de maig de 2021, ha acceptat 7 anys de presó i una indemnització de 250.000 euros per les lesions causades a l’home.

La dona en un primer moment va manifestar que l’home l’havia forçat a mantenir relacions sexuals, però arribats al judici va admetre que va ser ella la que va tallar el penis a l’home amb un ganivet de cuina en el moment que es van quedar sols al bar.

L’admissió de culpa ha permès rebaixar la pena de presó inicialment demanada per la fiscalia de deu anys a set, recordem que la dona va estar dos anys en presó preventiva, i li quedaria per complir uns altres 5.

L’acusada ha al·legat que no estava bé psicològicament, s’ha mostrat penedida i ha demanat perdó a la víctima.

Publicitat