Salut instal.la els mòduls Covid, a les portes del Centre d’Atenció Primària de l’Avinguda Constitució

0
1781
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El Servei Català de la Salut ja ha instal·lat a Sant Andreu de la Barca els mòduls que donaran reforç al Centra d’Atenció Primària de la nostra ciutat.

Un mòdul que en un principi estava previst instal·lar-ho a la part posterior del mateix centre d’atenció primària, de fet, fa uns dies es va dur a terme una neteja de la zona en espera de l’arribada dels mòduls.

Al final, i podria ser, pel desnivell de terreny que hi ha a la zona que estava prevista la seva instal·lació en un principi, ha fet que la decisió de la seva col·locació es canviï d’ubicació i s’hagi fet a l’avinguda Constitució, just davant la porta principal del CAP.

Els mòduls, son instal·lacions temporals, es previu una durada d’entre 2 i 4 anys, que permetran traslladar part de l’activitat relacionada amb la COVID-19 fora del centre d’atenció primària, com per exemple proves PCR, o atenció a pacients amb simptomatologia sospitosa de covid-19, així es poden crear dobles circuits per tal de garantir una major seguretat per als professionals i pacients dels centres.

El cost mig de la instal·lació a cada població del total dels més d’un centenar instal·lats, és de 70.000 euros.

Els mòduls a la nostra ciutat podrien entrar en funcionament a principis de juny.

Publicitat