L’excés de velocitat i l’alcohol, posibles causes de l’accident de trànsit d’ahir diumenge al cami vell del palau

0
4002
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: Policia Local de Sant Andreu de la Barca

Al voltant de les 11 de la nit d’ahir diumenge dia 27 es va produir un accident de trànsit al camí vell del Palau, tot just davant de la porta principal d’entrada a la caserna de la Guàrdia Civil.

Pel que ha pogut confirmar Sant Andreu Televisió de fonts policials, l’accident s’hauria produït per un excés de velocitat quan el vehicle es dirigia des de la carretera de Barcelona cap a l’avinguda constitució, perdent el control tot just en el pont dels ferrocarrils de la Generalitat.

El vehicle va començar a impactar amb la senyalització vertical de la vorera de la caserna, aturant-se passats 50 metres després de l’entrada principal de la caserna.

El conductor, veí de Sant Andreu va donar positiu a la prova d’alcoholèmia, triplicant la taxa permesa.

Al conductor se l’imputa un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol i podria enfrontar-se a un delicte de conducció temerària, decisió que es prendrà una vegada concloses les investigacions i la reviso de les imatges de l’accident.

Per sort tant sols s’han de lamentar danys materials, ja que l’impacte va destorçar la senyalització vertical de la zona.

Publicitat