La justicia italiana deixa en llibertat a Carles Puigdemont, ex-president de la Generalitat, sense mesures cautelars

0
212
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
Hemeroteca

Carles Puigdemont,
Ex-president de la Generalitat de Catalunya

L’Expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha quedat en lliberta sense mesures cautelars després de la seva detenció ahir a la illa de Sardenya per un ordre europea emesa pel tribunal suprem l’any 2019.

Puigdemont declarada demà davant el tribunal italià, que tindran que decidir si continuen amb el procés d’extradició cap a Espanya o no.

La defensa de l’expresident de la Generalitat al·lega que, encara, els tribunals europeus no s’ha pronunciat ni han dictat una resolució sobre la immunitat parlamentaria.

L’AMI, Associació de Municipis per la Independència ha convocat concentracions a les portes dels ajuntament de les poblacions catalanes a les 20:00, una convocatòria que es coneixia abans de la noticia de la posada en llibertat de l’ex-president, restem pendents del pas que farà ara l’AMI, una vegada coneguda la noticia de la posada en llibertat de Puigdemont, i sense mesures cautelars, si manté les convocatoris o queden anul·lades, a la nostra ciutat, fonts del sector independentistes han confirmat a Sant Andreu TV, que no cridaran a la mobilització una vegada coneguda aquesta darrera hora.

Publicitat