La ràpida intervenció de la policia local evita un incendi en un pis del carrer Brasil

La policia local de Sant Andreu de la Barca ha evitat que es produís un incendi en un habitatge del numero 17 del carrer Brasil.

0
1808
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
Hemeroteca

Al voltant de tres quarts de vuit de la tarda, el telèfon d’emergències 112 activava els protocols per l’entrada d’una trucada que advertia que del pis primer D del carrer Brasil sortia molt fum.

A lloc s’ha desplaçat, en primera instancia, una patrulla de la policia local, la resta de serveis d’emergències ja estaven activats pel 112 i es dirigien cap el lloc, la patrulla de la policia local, a l’arribar, ha confirmat la veracitat de la trucada i un dels agents ha pogut entrar a l’habitatge despenjant-se pel pati interior de l’immoble accedit al pis.

Una vegada a l’interior, s’ha trobat l’origen de la gran fumarada que havia al pis, era una olla oblidada al foc per la inquilina que havia sortit, la flama dels fogons ja començava a ser important, l’agent ha pogut retirar l’olla del foc evitant així que es pugues iniciar un foc al pis.

Bombers a l’arribar al lloc, ha desplegat els equips de ventilació per poder extreure en la seva totalitat el fum provocat per l’oblit, alguns veïns han esperat a l’exterior de l’immoble mentre d’altres ho han fet a l’interior dels habitatges.

Bombers de la Generalitat ha desplaçat quatre unitats de bombers al lloc.

Per sort no s’ha de lamentar cap dany personal, tant sols l’ensurt.

Publicitat