Desmantellada una plantació de marihuana a Sant Andreu de la Barca

· Els agents van detenir al seu interior dos homes com a responsables de la plantació
. El subministrament de llum de la nau estava connectat il·legalment a la xarxa de distribució elèctrica i es calcula que la defraudació de fluid elèctric ascendeix a 28.000 euros

0
1895
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell van detenir, el dimecres 29 de desembre, dos homes de nacionalitat equatoriana, de 42 i 49 anys, veïns de Cornellà de Llobregat i Gelida, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a finals del mes de desembre quan els investigadors de la comissaria de l’Alt Penedès van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana, en una nau industrial al municipi de Sant Andreu de la Barca.

Els investigadors de la comissaria de Martorell van continuar les indagacions i es van desplaçar fins a la nau industrial on, el dimecres 29 de desembre, van localitzar dues persones responsables de la plantació de marihuana. Sota la tutela del jutjat de Martorell, es va realitzar una entrada a la nau.

En el registre els agents van localitzar una instal·lació, a la totalitat de la nau, dedicada exclusivament al cultiu de marihuana. En total hi havia set sales amb tota la infraestructura necessària per al seu cultiu.

Es van comissar més de 700 plantes de marihuana i 14 kilograms d’aquesta planta preparada per a la seva distribució.

Els agents van esbrinar que la nau estava legalment llogada i que el subministrament de llum estava connectat il·legalment a la xarxa de distribució elèctrica. Es calcula que la defraudació de fluid elèctric ascendeix a 28.000 euros.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat