L’ajuntament prepara accions solidàries amb el poble d’Ucraïna

0
542
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a través de l’alcaldessa, Ana Alba, ha contactat amb el consolat d’Ucraïna per interessar-se sobre les necessitats que ara mateix tenen de cara a preparar accions solidàries que donin resposta al drama que s’està vivint després de l’atac militar i invasió de Rússia.

El consistori està organitzant una recollida de productes farmacèutics, tipus, analgèsics entre d’altres, així com bolquers, roba i sabates, aquestes serien les necessitats que el consolat hauria traslladat a l’alcaldessa de la nostra ciutat, en quant es vagin materialitzant les accions les anirem informant.

Recordem que demà dimarts, 1 de març, a les 19:00 hi ha convocada una concentració de rebuig a l’atac militar de Rússia contra Ucraïna, concentració que es durà terme a les portes del consistori.

Publicitat