El TSJC anul.la l’ordenança de Zones de Baixes Emissions (ZBE) de Barcelona

0
526
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Si divendres s’anunciava que els municipis de més de 20.000 habitants haurien de tenir establertes zones de circulació de baixes emissions (ZBE) establertes abans de finals de 2025, municipis entre els quals es troba Sant Andreu de la Barca o Martorell, avui dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha resolt els recursos d’associacions i entitats contraries a la mesura, ja aplicada a la ciutat de Barcelona.

“La sala Contenciosa del TSJC anul·la l’ordenança de Zones de baixes emissions impulsades per l’Ajuntament de Barcelona” i ho fa “per manca d’informes que avalin algunes restriccions, excés de l’àmbit geogràfic d’implantació i massa restricció del tipus de vehicles afectats, entre altres motius. Estima així sis recursos de 10 col·lectius.”

Publicitat