Detingut l’atracador d’una farmàcia a Sant Andreu (Actualitzada)

0
2383
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Arxiu

Mossos d’Esquadra van detenir in fraganti un home de 43 anys a qui se li atribueixen cinc robatoris violents en establiments comercials amb arma blanca.

La bateria de robatoris es va iniciar el 21 d’abril amb l’atracament a un supermercat de Cornellà de Llobregat. A l’endemà, i amb un marge de 20 minuts de diferència, es van produir dos robatoris violents més, un en grau de temptativa en una farmàcia de Sant Andreu, i un altre de consumat en una entitat bancària d’Hospitalet de Llobregat. Dilluns 25, al districte de Sants la mateixa persona va atracar una altra entitat bancària. Finalment, el dia 26 va cometre un altre robatori aquest cop en un supermercat d’Hospitalet de Llobregat.

El presumpte autor dels fets utilitzava un ganivet amb el que amenaçava i intimidava els treballadors dels establiments de manera que es pogués endur el botí. En total, va sostreure prop de 1.600 euros.

El 27 d’abril els agents de la DIC van posar en marxa un operatiu policial per localitzar-lo. Finalment, un dels indicatius el va aconseguir detenir a la sortida d’un supermercat d’Hospitalet de Llobregat, que acabava d’atracar.

El detingut no havia reingressat al centre penitenciari on es trobava reclòs on complia condemna per altres robatoris violents. Li consten vuit antecedents, tots per aquesta tipologia delictiva.

Actualització
La detenció de l’atracador d’una farmàcia pertany a un robatori al barri de Sant Andreu de Barcelona, i no de Sant Andreu de la Barca.

Publicitat