Afectacions de trànsit durant la Festa Major

0
1097
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Amb motiu de la Festa Major s’han previst diverses afectacions al trànsit:
31/08/22
. Tall de l’avinguda Constitució, entre els carrer Vallès i Garraf. A partir de les 15 hores en tots dos sentits de circulació.
02/09/22. Tall de l’avinguda Constitució, entre els carrers Garraf i Empordà per la instal·lació del mercat setmanal. Entre les 5 i les 17 hores.
02/09/22. Tall de l’avinguda Constitució, entre els carrers Esport i Vallès, a partir de les 15 hores en tots dos sentits de la marxa.
04/09/22. Tall de l’avinguda Constitució, entre els carrers de Garraf i Priorat. Des de les 7 hores i fins a les 23 hores en tots dos sentits de circulació.
Es preveu que l’avinguda Constitució es pugui reobrir al trànsit el dimarts 06/09/22 a partir de les 21 hores.

Afectacions de trànsit motivades pel Correfoc de Festa Major

Amb motiu del correfoc restarà prohibit l’estacionament de vehicles a partir de les 17.30 hores als carrers per on es previst que es desenvolupi l’activitat:
Plaça Anselm Clavé, carrers Major, Parera, Font de la Roda, Sant Josep Oriol, Catalunya, passeig del Parlament, carrers Montseny, Joan Archs i Major i plaça d’Anselm Clavé.
A partir de les 20.30 hores restarà prohibida la circulació de vehicles per aquestes vies.
Els veïns de Pau Casals i de la Palla accediran amb vehicle pel carrer Rector Joanico i sortiran pel carrer de la Palla.
La sortida de vehicles dels carrers Joan Bosch, Joan Archs i Montseny es podrà fer fins les 19:30 hores per l’itinerari habitual.
Es preveu que la circulació es restableixi a les 22.30 hores.

Publicitat