Mossos d’Esquadra estan investigan el possible robatori de combustible de l’oleoducte del tram de Ca n’Abat a Miralles (Castellví de Rosanes), el vessament de combustible podria estar afectant al riu Anoia i al Llobregat

0
1868
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Mossos d’esquadra estan investigant el vessament de combustible de l’oleoducte que es troba al camí de ca n’Abat a Miralles (Castellví de Rosanes).

Encara no es pot confirmar si es tracte d’un sabotatge o d’un robatori, el que si s’ha confirmat es que el vessament s’ha produït de forma intencionada.

Les filtracions d’aquest vessament de combustible, segons ha informat l’ajuntament de Castellví fent referència a l’Agencia catalana de l’aigua estaria afectant al Riu Anoia i al riu Llobregat des de Martorell cap a la desembocadura, encara que com també ha confirmat el prop consistori això no afectaria al subministrament d’aigua potable.

Així mateix des de l’Associació de Propietaris agrícoles i forestals de Castellví de Rosanes han enviat un missatge, als pagesos que puguin tenir afectacions, en el que aconsellen, fins que no estigui solucionat el tema, no regar els cultiu per evitar la seva contaminació.

Foto: Aj Castellví de Rosanes

Els treballs de reparació de la infraestructura es preveu que s’allarguin durant el que resta de setmana, de manera que es prolongarà el tall del camí fins la setmana vinent.

Publicitat