Ana Alba, serà la cap de llista del PSC a les properes eleccions municipals del 2023

0
720
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Ana Alba, actual alcaldessa de Sant Andreu, serà la cap de llista dels socialistes a la nostra ciutat en les properes eleccions municipals, que es celebraran el darrer diumenge del mes de maig del 2023.

Encara que l’agrupació local del PSC no ho ha confirmat, Sant Andreu TV ha pogut saber de fons properes als socialistes que la designació ja estaria decidida donat el suport que Alba tindria dins de la formació local, però el primer secretari dels socialistes de Sant Andreu, Juan Pablo Beas, a dit que “l’executiva del PSC convocarà una assemblea per escollir al candidat o candidata a l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca. Aquesta assemblea no té data però es farà a la tardor. L’actual alcaldessa té previst presentar la seva candidatura però no se sap si hauran més.”

Tan sols una causa de força major podria fer que Alba no fos la cap de llista.

A diferencia d’altres caps de llista, socialistes, de la comarca, que ja s’han presentat i s’ha fet pública la seva designació, els socialistes Santandreuencs volen esperar, com diem, a fer-ho públic cap a finals d’any, després d’aquesta assemblea.

Alba, va substituir a Enric Llorca al càrrec de l’alcaldia de Sant Andreu el 31 de juliol de 2021, agafant el relleu d’un alcalde que va estar des de l’any 1995 al capdavant de l’ajuntament de la nostra ciutat.


Biografia
Ana Alba Aguilera, és alcaldessa de Sant Andreu de la Barca des de juliol de 2021.
Va néixer a l’Hospitalet de Llobregat l’any 1967 i fa 27 anys va triar Sant Andreu de la Barca per traslladar-se a viure.
Prové d’una família de treballadors amb arrels a Andalusia, viu en parella i és mare d’un fill.

Trajectòria professional
La seva trajectòria professional i política comença a les Joventuts Socialistes de Catalunya als 14 anys i continua al Partit dels Socialistes de Catalunya a partir dels 18 anys.
Militant de la històrica agrupació del barri de Bellvitge de l’Hospitalet, aviat va començar el seu compromís social i professionals a la Unió General de Treballadors, on ha col·laborat estretament amb els secretaris generals de la Federació del Metall.
Vinculada a la comarca del Baix Llobregat des de l’any 1990, és militant de l’agrupació socialista de Sant Andreu de la Barca i viceprimera secretària de la comissió executiva.
A l’any 2019 va entrar a la llista amb la que el PSC va concórrer a les eleccions municipals.
Actualment és Conseller de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Font Biografia i Trajectòria Professional: Ajuntament de Sant Andreu

Publicitat