L’enquesta de serveis feta pública per l’Ajuntament, consolida a Sant Andreu TV com a primer mitjà de comunicació audiovisual de la ciutat

0
555
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’ajuntament de Sant Andreu a fet pública l’enquesta de serveis que s’ha encarregat a l’empresa Gesop i que es va realitzar entre els dies 23 al 31 de maig d’enguany, amb un total de 601 entrevistes telefòniques a persones majors d’edat, empadronades i amb dret a vot de Sant Andreu de la Barca

L’enquesta, és una enquesta de serveis municipals que des del consistori s’encarrega, habitualment cada dos anys, amb ella es pretén conèixer l’opinió que té la ciutadania respecte a la situació del municipi, detectar els principals problemes i demandes en relació a la localitat, i conèixer la valoració de la ciutadania sobre l’actuació del govern municipal i sobre els serveis i actuacions que el consistori gestiona.

En quan a mitjans de comunicació locals, Sant Andreu Televisió creix i es consolida com el primer mitjà de comunicació audiovisual de la ciutat per on la ciutadania s’informa del que passa a Sant Andreu, de forma diària, pràcticament dupliquem l’audiència, passem del 16,6% l’any 2017 a un 31% d’enguany, això sense comptar les xarxes socials i el servei de whatsapp, que ens podria posar molt per sobre del 50% d’audiència diària, ja que som l’únic mitjà de comunicació que envia, de forma diària, les noticies directament al telèfon mòbil del ciutadà/na, afirmació que deixa clara la mateixa enquesta “Quan es pregunta de manera suggerida, un terç de la població diu rebre informació sobre Sant Andreu de la Barca a través de whatsapp

 En el PDF que podeu veure al peu d’aquest escrit podreu llegir amb detall el contingut de l’enquesta, també es pot trobar en el portal de transparència de l’ajuntament.

ENQUESTA SERVEIS GESOP
Publicitat