Estafa del revisor del gas. Avui s’ha produït una a Sant Andreu

0
1500
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Ens arriba una estafa produïda avui a Sant Andreu de la Barca.
Al voltant de les 11:30 un home, amb accent espanyol, d’aproximadament 1,90 d’estatura, d’un 45 anys, amb el cabell rapat i vestit amb roba gris de treball, ha contactat amb un persona per telèfon per avisar que passaria a fer una revisió del gas, una vegada feta la trucada, l’home es persona al pis i passats uns minuts, li ha dit a la persona afectada que tenia que canviar una peça de la caldera, per un valor de 435€, la dona ha demanat en diverses ocasions la factura i davant les excuses que posava l’home, dient que ja se li enviaria, i amb els diners a ja estafats ha marxat.
La dona i familiars de la mateixa, al adonar-se’n de l’estafa han interposat davant la policia local la corresponent denúncia.

Davant qualsevol sospita d’actuacions d’aquesta mena, cal trucar immediatament al telèfon d’emergències 112

Publicitat