L’Ajuntament reclamarà, a l’empresa propietària, el cost que suposa la recollida de brossa del centre comercial Atrium

0
768
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Davant la inacció, de l’empresa propietària del centre comercial Atrium, al requeriment de l’ajuntament perquè recullin la brossa que s’acumula a la part posterior del centre, el consistori ha pres la iniciativa, per evitar que pogués produir-se un problema de salut pública, ha començat a fer-se càrrec de la recollida de brossa acumulada durant dies.

Si l’empresa continua sense respondre, el consistori continuarà la tasca de recollida.

Fonts del consistori han confirmat a Sant Andreu TV que, a part de la corresponent denúncia per la deixadesa de la seva feina, reclamaran el cost que està suposant per a la ciutat aquesta tasca.

Recordem que el passat dia 23 de setembre, la policia local, va aixecar un acta i posteriorment va denunciar a l’empresa encarregada de la recollida de brossa del centre comercial, per la seva deixadesa en les seves funcions, una brossa que va anar acumulant-se durant dies.

Publicitat