Sant Andreu de la Barca repartirà 15.000 euros en vals de compra als comerços locals

0
1302
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: AJ. Sant Andreu

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà enguany 15.000 euros en vals de compra que es podran bescanviar als comerços de la ciutat.

Aquest és un dels atractius de la campanya comercial de Nadal, que porta com lema “Sant Andreu és la teva botiga”.

Els clients dels comerços que participen a la campanya, un total de 139, rebran en fer la seva compra participacions per a un sorteig que es farà el dia 4 de gener i que, entre d’altres coses, preveu donar un xec de compra per valor de 3.000 euros i d’altres de diferents quantitats.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha dit que “a més de participar en aquest sorteig de diferents premis, els clients dels establiments locals tenen l’oportunitat de contribuir a donar vida i futur a Sant Andreu de la Barca, una gran botiga on podem trobar tot el necessari per poder passar aquests dies”.

Un dels principals atractius d’enguany és la pista de gel que s’ha instal·lat a la plaça de Federico García Lorca.

Els clients dels comerços locals en fer les seves compres reben un val descompte de 2 euros per poder utilitzar la pista.

El president de l’Associació de Comerciants i Serveis de Sant Andreu de la Barca, Frederic Cardús, ha explicat que “la campanya d’aquest any és molt potent” i ha recordat la importància de la campanya pels comerços “que és quan facturem un 40% de tot l’any”.

L’alcaldessa ha recordat que la programació de Nadal es completa amb activitats tradicionals i culturals.

Alba ha dit que “enguany tindrem un Nadal familiar, solidari, inclusiu i cívic amb l’objectiu de gaudir de la ciutat, de retrobar-nos i de participar a les activitats programades perquè la ciutadania pugui gaudir de la màgia d’aquestes dates” i ha afegit que “la il·lusió, la cultura i les tradicions ompliran edificis, carrers i places de la ciutat”.

Publicitat