(VÍDEO) Rescaten un gos, el Satan, d’un pou de 20 metres de fondària

0
1151
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Matí de diumenge amb bones noticies pel Satan, un gos de caça, del que es va perdre el rastre ahir dissabte durant una batuda de porcs senglars a Castellví de Rosanes.

Els caçadors van perdre el contacte amb el gos i durant tota la jornada la cerca del can va ser infructuosa, el collar de localització no donava senyals de la seva posició i es van considerar diverses hipòtesi, que el collar pogués estar espatllat, que algú havia robat el gos, o que algú o la mateixa policia hagués recollit el gos portant-lo a una gossera.

Encara i així, la cerca va continuar per la seva localització i diumenge matí es localitza al gos en un pou d’uns vint metres de profunditat, amb vida, automàticament s’activen els serveis d’emergències del Grup d’Actuacions Especials de Bombers de la Generalitat (GRAE) i Bombers de Martorell.

Un rescat que es du a terme amb totes les mesures de seguretat pels membres dels serveis d’emergències i pel mateix gos finalment s’aconsegueix extreure’l del pou sa i estalvi.

Imatges cedides per la Societat de Caçadors de Castellví i Gelida

Publicitat