Servei gratuït de bus per celebrar el dia d’Andalusia

0
625
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El pròxim diumenge es celebra, a la ciutat, el Dia d’Andalusia i es farà a la zona de barbacoes.
Per facilitar el desplaçament de les persones que hi vulguin assistir, l’Ajuntament, ha habilitat un servei de bus llançadora des de l’esplanada del mercat setmana fins a la zona del dinar.
L’autobús sortirà a les 12 hores i a les 12.30 hores i farà el següent recorregut:

Sortida: Parada Rector Juanico ID parada 2969 (Parada a prop de la floristeria Zinnia) – Parada Crta Martorell-Plaça La Palmeres ID parada 2981 (Plaça de les Palmeres) – Parada Av. Constitució-Vallès Parada ID 2081(Biblioteca) – Parada Av.Constitució – Maresme: parada ID 2991(Palau) – Continuar trajecte pels carrers Camí Vell de Palau- Torre de Bovera i c. Energia Fins Esplanada de las Barbacoes

A la tarda, el primer servei serà a les 17.30h i el segon a les 18.00h i farà el mateix recorregut que a l’anada però a la inversa.

Des del Consistori volen recordar que l’organització d’aquesta commemoració no interfereix el servei de barbacoes, que es farà aquest diumenge sense necessitat de cita prèvia.

Publicitat