Trobats sans i estalvis els dos joves que s’havien perdut a la muntanya aquesta tarda

0
558
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
Hemeroteca

Passats uns minuts de les 7 de la tarda, els serveis d’emergència s’activaven a la recerca de dos joves d’una vintena d’anys que es trobaven perduts a la muntanya a la zona alta de la “Font de la Rana”, concretament a la zona boscosa per sobre del camp de tir amb arc.

El telèfon d’emergències, el 112 activava el protocol de recerca necessari per aquest casos, al lloc s’han desplaçat 4 agents de policia local, 6 efectius de protecció civil i dues dotacions de bombers de la Generalitat.

Una vegada a lloc, els efectius han començat la recerca dels dos joves, a destacar que una de les dificultats amb les que s’han trobat els equips d’emergències desplaçats és que cap dels dos joves duia un telèfon de darrera generació, això ha fet que no poguessin enviar la seva ubicació a traves de cap aplicació.

Pràcticament un hora després de l’activació, la dotació de la policia local els ha localitzat sans i estalvis i no han requerit cap tipus d’assistència mèdica.

Els consell dels serveis d’emergències és en aquesta època de l’any, si es surt a passejar per la muntanya, dur roba d’abric, i telèfons amb les bateries carregades i amb possibilitat de poder trucar al 112 a traves de l’aplicació My112 per poder enviar les coordenades exactes en cas de desorientació, una desorientació que seria el probable motiu de la pèrdua de la paralles de joves aquesta tarda al baixar la llum i fer-se fosc.

Publicitat