Eleccions 14F – Entrevista a Dolors Sabater, cap de llista de la CUP

0
71
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
Hemeroteca

Entrevista emesa el passat dia 15 de gener

La CUP està a favor d’ajornar les eleccions per les dades epidemiològiques. La cap de llista de la CUP, Dolors Sabater, critica que el Govern no hagi establert criteris únicament sanitaris per decidir celebrar o ajornar els comicis perquè ara fa sospitar interferències electoralistes.

Sabater vol fer efectiva la independència i nacionalitzar la banca, les elèctriques o les farmacèutiques. I posar ja a disposició de la sanitat pública tots els llits de la sanitat privada. L’ex alcaldessa de Badalona assegura que quan els ajuntaments han municipalitzat els serveis ha estat beneficiós i econòmic per als veïns. I aquesta experiència la vol traslladar al Parlament.

Publicitat