Novetats en les investigacions per l’esclariment de l’incident amb arma de foc de dissabte

0
218
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El passat dissabte es va produir un incident al carrer Sardana, quan el conductor d’un vehicle, de la marca Mercedes de color negre, va efectuar un tret amb arma de foc i que es va donar a la fugida per l’Autovia A2 direcció Lleida.

Mossos d’Esquadra disposaven de la marca, model i matricula del vehicle i es va donar ordre de cerca del mateix.

Sant Andreu TV ha pogut confirmar, de fonts de la investigació, que la mateixa nit dels fets, les primeres actuacions policials van donar fruit, és va localitzar el vehicle a la població d’Abrera, la localització va ser sense ocupants a l’interior i el cotxe va ser traslladat al dipòsit de Mossos d’Esquadra on se li estan efectuant les proves adients per poder esclarir els fets i poder donar amb el o els autors de l’incident.

Publicitat